La Canalla

Som els més petits de la Colla, els que pugem més amunt i els que acaronem el cel. Som valents, i no és estrany, perquè els que van pujar abans que nosaltres i els d’encara més abans i els de molt més enllà ens n’han ensenyat!

Quin orgull  ser canalla de la Colla Joves Xiquets de Valls! Finets i rapidets, com ho feien altres nens i nenes, i amb aquesta camisa vermella tan bonica, en el primer cinc de vuit descarregat, en la primera tripleta màgica o en aquells quatres de nou nets! Per cert, l’hem tornat a fer!

I tenim ganes d’alçar-nos encara més amunt. I per això volem veure molta gent a assaig, molta gent més gran que nosaltres que ens animi, que ens doni suport. Ens agrada veure el local ple!

Ah, i no solament fem castells! Formar part de la canalla de la Joves és molt més. Fem tota mena d’activitats, anem de colònies, anem a la platja, a la muntanya…, i tenim un equip de canalla que ens ho fa passar d’allò més bé.  Ens ensenyen a pujar i ens ensenyen a cooperar, a ser amics dels nostres amics i a fer una gran pinya!

I tenim ganes de fer més amics, enfilant-nos junts, aprenent valors i alçant aquests castells alts i ferms que sabem fer. Vols vindre amb nosaltres? Doncs t’esperem a l’assaig de canalla. Ens ho passarem bé!

Vine a fer castells!

Contacta