Amb el segon cap de setmana, tanquem unes grans festes de la colla 2014.

Amb el segon cap de setmana, tanquem unes grans festes de la colla 2014.

El segon i últim cap de setmana de les Festes 2014 va ser per recordar.

Vam començar divendres 12 amb el Concert Joves. Els encarregats d’encapçalar el cartell van ser els vilafranquins Eina, on van lluir-se juntament amb els alcoverencs All Covers i els vallencs Kaso Zerrado. Molt bona afluència de gent d’arreu de la comarca i del camp de Tarragona.

Dissabte 13 al matí, va ser el torn de la tradicional sortida a l’Ermita del Remei. És el 24è any consecutiu que es celebra aquest esdeveniment en les festes de la nostra colla. Es va arribar tan a peu com en cotxe, i es va descarregar el també tradicional pilar de 4 davant de l’ermita. Finalment, es va fer un bon esmorzar conjunt.

Aquella mateixa nit, es va celebrar el Sopar de Gala, l’acte principal de les festes de la Colla Joves Xiquets de Valls. La sala del Restaurant Fèlix plena, parlaments, discursos, acomiadaments, premis a la canalla, vídeos, gresca… Van fer un gran sopar de germanor. Es va acabar amb el concert del Grup Loren al nostre local, per acabar d’arrodonir la nit més especial. 

Diumenge 14, va ser el darrer dia de celebració, amb la missa i l’entrega de premis de tots els concursos i tornejos de les festes. Van ser els següents:

-Sopars sectorials:
Premi a tots els sectors que van participar (Els Homes del darrera, les Muxerrilles Tendres, les Estupendes, La culpa és de l’Abella, Daus, la Brigada de l’Arboç, el Komando Barcelona i Menors Desintoxicats)
-Torneig de Futbol:
1rs Moixiganguers d’Igualada / 2ns Castellers d’Esplugues
-Torneig de Futbolí:
1rs Marc Martinell i Pere Pi / 2ns: Jordi Romanillos i Pau Cabanes
-Torneig de Pàdel:
Categoria pom de dalt – 1res Laia Torrell i Helena Llagostera / 2nes Gisela Cruz i Zo Pedrosa
Categoria 4de9 – 1rs Guillem Figuerola i Jordi de Haro / 2ns Dani Farrerons i Miquel de Haro
Categoria Mixte – 1rs Judit Sans i David Guasch / 2ns Sunsi Huertas i Arcadi Montserrat
-Torneig de Contro:
Salvador Magre i Salvador Briansó
Els premis que no van ser recollits s’entregaran quan es reemprengui la temporada o, si procedeix, a l’assemblea. 

A principi de la tarda, vam gaudir tots plegats de les activitats infantils al local, amb inflables i altres activitats per a la nostra canalla.

 

I per acabar i tancar les grans Festes d’aquesta temporada, vam celebrar la Quina Festa amb una gran assistència, omplint el bar del nostre local. Destacar que vam poder gaudir de dos lloros: El Jordi Pallarès i el debut de la Maria Torrell. Part de la recaudació va anar destinada a La Marató de TV3

 

Felicitar i agrair a la Comissió de Festes i a tots els col·laboradors que han fet possible aquestes festes històriques. Fins l’any que ve!

Vídeos projectats al Sopar de Gala:

Imatges del cap de setmana:

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.