Premi Joan Ventura i Solé per Castells a Rac1

Premi Joan Ventura i Solé per Castells a Rac1

RAC1, l’emissora de ràdio amb més oients a Catalunya, ha sigut la guanyadora del XX Premi Joan Ventura de Periodime casteller que atorga la Colla Joves Xiquets de Valls des de 1995.

La decisió final del jurat per RAC1 ha estat per l’aposta creixent pel fet casteller que ha dut a terme l’emissora, on destaca l’èxit de la proposta i el nombre creixent de seguidors de l’espai. Reconeix que l’emissora ha estat capaç de donar un nou to a les retransmissions castelleres radiofòniques, intentant apropar el fet casteller al públic més neòfit.

Les transmissions de Castells a RAC1 van començar amb el Concurs de Castells de Tarragona l’any 2012. Any rere any, s’hi han anat incorporant noves retransmissions de les principals diades: Sant Fèlix, Santa Úrsula, diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla, diada de la Mercè de colles convidades, Sant Narcís.

L’equip de Castells a RAC1 està format per Benet Iñigo, Aleix Santacana, Maria Garcia, Anna Vallhonesta i encapçalat per Xavi Aymerich.

Més enllà de les retransmissions de l’equip de Castells a RAC1, la informació castellera a l’emissora es completa amb el seguiment de les principals diades castelleres als informatius amb cròniques d’especialistes i corresponsals a peu de plaça, i l’agenda d’actuacions, que es repassa al programa La primera pedra.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.