Nova temporada, nova tècnica, mateixes conviccions

Nova temporada, nova tècnica, mateixes conviccions

El passat divendres 14 de Febrer es celebrà una nova Assemblea General Ordinària a la Colla Joves, de la qual, aquest cop sí, en sortí una nova Junta Tècnica per la temporada que tot just comença. Aquesta anirà encapçalada per Jaume Martí , casteller que acompanya als del Carrer d’en Gassó des dels voltants de l’any 2000. Anteriorment, Martí ja havia format part d’altres juntes tècniques col·laborant amb diferents àrees.

El projecte que proposa la formació de Jaume Martí és força continuista amb el de l’anterior tècnica, capitanejada per Francesc X. Ramon. El nou cap de colla apunta que es fonamentarà sobre quatre pilars bàsics: treball, persistència, respecte i generositat.

JuntaTècnica2020

Un cop fetes les presentacions formals, el nou líder dels de la camisa vermella passà a desgranar el nou projecte, fent especial menció en els micro-lideratges creats en cada àrea. Així, aquest any la Colla Joves tindrà dos adjunts al cap de colla, l’Eduard Toda i l’Andreu Gassó. Pel que fa a la base del castell, queden unides les seccions de pinyes, folres i manilles, éssent liderats per quatre caps visibles: Èrik Lozano, Jordi Climent, Gerard Mercadé i Laia Guasch. En quant a l’equip de canalla, seguiran apostant per dos equips que diferenciats, un de pedagògic liderat per Sara Àlvarez; i un de tècnic a càrrec de Júlia Montserrat i Oriol Aguilar. Ambdós equips comptaran amb un ampli suport de col·laboradors per cuidar el tresor de l’entitat.  Pel que fa a l’escola de castells, es continuarà treballant amb la formació i perfeccionament de nous castellers, de qualsevol edat i posició, i serà conduïda per dos castellers que compten amb un llarg recorregut dins la colla: Enric Mallafré i Diego Cañamero. Es manté la tasca d’un preparador físic, que recaurà novament en Quim Royes, i finalment, la renovació de l’equip de benvinguda amb Joan Cañellas al capdavant, qui se n’ocuparà de la integració i seguiment de les noves incorporacions. A continuació, us adjuntem l’organigrama de com quedarà distribuït aquest ampli equip que es posa al servei de l’entitat vallenca:

Els objectius de la nova junta són molt clars: treball i constància, seguir assajant els castells assolits la temporada passada i ampliar el ventall dels castells amb folre i manilles, com el 2d9fm. Per aconseguir-ho, es prioritzarà l’optimització dels assajos, un dels grans objectius dels últims anys.

Pel que fa al calendari, que encara podria variar lleugerament a l’espera d’acords d’última hora, es presenten com a novetat d’enguany les actuacions del Pla de la Seu o la Selva del Camp. Cal recordar que aquesta temporada es veurà marcada pel bianual Concurs de Castells i per les properes Decennals de la Candela 2021, fet que implica la continuïtat dels assajos per tal de fer front l’actuació extraordinària per a aquesta festivitat.

Divendres 6 de març es reprenen els assajos generals dels diables vermells, tot i que els més petits ja fa uns quants dies que han començat.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.