La nova web de la Colla Joves

La nova web de la Colla Joves

Avui s’enceta una nova forma d’estar en contacte amb la Colla Joves Xiquets de Valls, la nova pàgina web Fa un temps la Colla Joves va entendre la necessitat d’explotar la seva imatge, renovar-la i actualitzar-la. Amb la clara voluntat d’avançar i d’adaptar-se als nous temps que no tenen aturador en el món digital, la colla va esmerçar esforços perquè l’agrupació pogués disposar d’una eina de comunicació de la qual tots ens sentíssim orgullosos i arribés a tothom.

Aquesta pàgina ha de ser el complement del Facebook i el Twitter, sens dubte xarxes més immediates i menys meditades que es disputen l’espai social. Ha de ser l’agenda per seguir les actuacions setmanals i el punt d’opinió i d’expressió lliures respectuós amb el fet casteller. I, sobretot, ha de ser el nou motor de complicitat amb la Colla Joves Xiquets de Valls.

Fa més de dos-cents anys que la Colla Joves Xiquets de Valls fa castells i enalteix el món casteller, que evoluciona molt de pressa. No obstant això, les arrels formen part de l’essència i la continuïtat ha de servir per adaptar-se als canvis ràpidament. Confiem que la pàgina web sigui útil i necessària per comprendre com entenem els castells des de Valls, per divulgar i per emfatitzar els castells de la Colla Joves i de la nostra ciutat, Valls.

La web és un mitjà seriós i eficaç per noticiar de manera més detallada les actuacions i veure- hi les fotografies i els vídeos. I, per damunt de tot, voldríem que es carregués de noves gestes que ens mantinguin com un referent del fet casteller i que serveixi perquè els seguidors de la nostra entitat la gaudeixin.


Moltes gràcies!

-Tomàs Gormaz, cap de colla-

-Josep A. Fernández, president-

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.