La Colla Joves seguirem exigint a l’Ajuntament un espai equitatiu

Considerem insuficient la proposta de l’Ajuntament perquè tan sols resolt una de les demandes que la colla havia plantejat

La Colla Joves seguirem exigint a l’Ajuntament un espai equitatiu

Reunits en assemblea extraordinària la Junta va sotmetre a votació al proposta feta per l’Ajuntament de Valls, que ha instancies del Síndic de Greuges, va oferir a la Colla un espai alternatiu on tenir la canalla durant les diades a la Placa del Blat. El president, ha estat l’encarregat de presentar la proposta, tot fent un repàs de les accions que s’han fet durant aquest darrers mesos , previ al requeriment del síndic, i de les accions que es preveuen en un futur. Segons el nostre president, la proposta que fa l’Ajuntament arriba tard i és insuficient per satisfer les reivindicacions, algunes històriques, de la Colla.

La Colla Joves considera la proposta com una solució temporal i emplacem a l’Ajuntament a seguir negociant un cop finalitzada aquesta temporada, establint com a data límit per finalitzar les negociacions la diada de Sant Joan 2019. Tanmateix, advertits per la falta de diàleg i transparència del  consistori, la Colla dirigirà un nou escrit al Síndic de Greuges. Un escrit que ahir el president es va encarregar de llegit íntegrament davant dels assistents i que va ser ratificat per una amplia majoria.  Amb aquesta mesura pretenem seguir  pressionant a l’Ajuntament de Valls, que no ha plantejat aquesta proposta fins que el síndic no va resoldre que l’Ajuntament tenia l’obligació de donar resposta a les demandes de l’entitat. Així doncs la Joves no donem per tancades les nostres reivindicacions i seguirem exigint a l’Ajuntament de Valls i al Govern un espai equitatiu i igualitari per a les dues colles i que es revisin el més aviat possible els protocols de seguretat de les diades castelleres.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.