La Colla Joves Xiquets de Valls renova administrativa i manté les bases de la tècnica anterior

La Colla Joves Xiquets de Valls renova administrativa i manté les bases de la tècnica anterior

Roger Estil·les debutarà com a president aquest 2019 amb equip renovat i Francesc Xavier Ramon seguirà una tercera temporada com a cap de colla.

Aquest passat divendres 8 de febrer s’ha celebrat l’Assemblea General Ordinària de la Colla Joves Xiquets de Valls, amb gran assistència de castellers. Cels Galofré, el president sortint,  ha fet una valoració positiva de l’última temporada i de totes les activitats que s’hi han dut a terme, així com de la situació del tràmit que es va iniciar la temporada passada per reclamar a l’Ajuntament de Valls un espai més equitatiu a la Plaça del Blat. Per la seva banda, Francesc X. Ramon ha valorat molt l’actitud i el compromís de la colla durant l’última temporada, que ha permès aconseguir completar grans reptes i crear una nova cantera de castellers.

Després del balanç econòmic del passat any s’ha presentat la candidatura d’una junta tècnica  amb el mateix lideratge però amb peces renovades, amb Pau Cabanes com a segon cap de colla i amb un a junta tècnica més àmplia i amb més participants que mai. A continuació s’ha presentat la nova candidatura de junta administrativa, amb nova presidència i nou equip. Roger Estil·les serà l’encarregat de liderar aquest nou projecte amb una doble vicepresidència compartida amb David Guasch i Francesc Martinell. La nova administrativa vol apostar pel treball col·lectiu, creant una junta on cada membre sigui líder d’un equip i on tots els castellers de la colla puguin implicar-s’hi i participar-hi. Després del torn de preguntes, el nou projecte de junta tècnica i administrativa han estat aprovats per els participants a l’Assemblea.

Alguns dels objectius que s’ha marcat la nova junta administrativa són treballar per millorar les infraestructures del bar i el local, el material d’assaig per la canalla i, sobretot, per introduir la comissió d’equitat com una part essencial de l’administrativa. A més, es seguirá reivindicant i treballant en el projecte per aconseguir un espai equitatiu a la Plaça del Blat que, després de les negatives de resposta per part de l’Ajuntament, està sent gestionat pel Síndic de Greuges de Catalunya.

Per part de l’equip tècnic, l’objectiu principal és consolidar la feina feta els últims anys, optimitzant els assajos i augmentant la base social. La junta tècnica aposta aquesta temporada per un treball amb total transversalitat, sense líders específics de grup sinó amb responsabilitats compartides i amb equips més amplis. Francesc X. Ramon ha presentat el calendari de la nova temporada, exigent però amb més pauses que l’any passat, i que inclou com a novetats un viatge a Madrid a l’abril, l’aniversari dels Castellers de Barcelona al juny, o la participació de la Colla Joves a les festes majors de Terrassa i de Salt.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.