La Colla Joves finalitza les millores al local amb el suport de la Diputació de Tarragona

La Colla Joves finalitza les millores al local amb el suport de la Diputació de Tarragona

La Colla Joves ha finalitzat amb èxit el projecte de Dinamització i millores al local social de la Colla Joves Xiquets de Valls. Aquest projecte ha comptat una subvenció de 7.000,00 € atorgada per la Diputació de Tarragona en el marc de la convocatòria d’ajuts per a inversions singulars en l’àmbit de la cultura per a l’any 2019.

Aquest projecte s’ha compost d’inversions de millora dels diferents espais de l’edifici del local social i l’adquisició de material per a poder dinamitzar el local a partir de la realització de diferents activitats. L’objectiu principal del projecte ha estat millorar espais del local per poder executar noves activitats. Aquest objectiu s’ha complert al 100%, ja que actualment es disposa d’un bar social adaptat per poder fer activitats, un espai nou equipat per a les activitats de la canalla i una sala d’assaig millorada per fer noves activitats de caràcter cultural. Els objectius específics eren millorar l’activitat social i cultural de les persones de la colla i que la canalla pogués disposar d’un espai propi per dur a terme activitats. Es pot comprovar que gràcies a aquest projecte la nostra colla ha incrementat l’activitat cultural social i les persones de la colla han pogut fer accions de foment de la cultura popular i el fet casteller.

El projecte ha suposat una despesa de 23.641,63 € per l’entitat i ha comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona, qui ha atorgat una subvenció de 7.000,00 € a la Colla Joves en el marc de la convocatòria de subvencions per a entitats culturals per a inversions l’any 2019.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.