Comunicat utilització d'imatges de la CJXV per a ús electoral

Comunicat utilització d'imatges de la CJXV per a ús electoral

La Colla Joves Xiquets de Valls vol fer públic els seu desacord amb la utilizació, amb fins electorals, d’imatges castelleres on hi apareix la colla.

Així, volem posar de manifest:

-La Colla Joves Xiquets de Valls està en desacord amb la utilització, sense permís previ, d’imatges d’actuacions castelleres de la colla en unes eleccions municipals on la nostra agrupació sempre ha estat exemple de neutralitat.

-La Colla Joves Xiquets de Valls va ser present i va alçar pilars, com moltes altres colles, en la inauguració de les obres del Museu Casteller. Aquesta participació és va dur a terme pensant en tot moment en el futur i els beneficis per a Valls i per a tot el món casteller i des de la més absoluta imparcialitat. No estem d’acord amb que les imatges d’aquell acte on hi apareix la nostra colla s’utilitzin, sense permís, com a propaganda electoral.

Per tot això exigim una rectificació per part de les parts implicades. La Colla Joves Xiquets de Valls i els castells van molt més enllà d’una contesa electoral, són part essencial del nostre poble i s’han d’allunyar del partidisme.