Quart castell de 9 a Llorenç del Penedès

Quart castell de 9 a Llorenç del Penedès

La Colla Joves Xiquets de Valls va tornar a ser present, aquest cap de setmana, a la tradicional diada de  Llorenç del Penedès. Una cita exigent des del punt de vista físic, ja que és una de les places on es registren temperatures més altes i on és complicat trobar un racó d’ombra.

El castell escollit de sortida va tornar a ser el 2de8 amb folre, una de les construccions que estan sovintejant més a plaça. Amb el de Llorenç, la Joves ja n’ha completat 9 amb un 100% d’efectivitat. En aquesta ocasió, a més, el castell va servir per rebaixar pes en els pisos superiors.

El plat fort va arribar a la segona ronda quan els de Jaume Galofré van atacar el 3de9 amb folre. El castell va quedar un pèl obert de terços i aquest fet va provocar un desgast excessiu per a l’estructura, que va tenir corda fins a la carregada, però que es va acabar trencant amb la sortida dels més menuts. El castell de nou, per tant, quedava carregat. És la quarta vegada que la Colla Joves Xiquets de Valls assoleix un castell de nou pisos en aquesta actuació. Ho havia fet abans les temporades: 2012, 2013 i 2015, sempre en forma de 3de9.

Ja a la tercera ronda, i tot pensant en el futur, la Joves va optar per un 4de8 lleuger que va evidenciar la feina feta als assajos amb aquesta estructura.

El pilar de cinc va posar punt final a un dels primers compromisos vermells d’aquest mes d’agost.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.