Treballant pel futur a Banyeres

Treballant pel futur a Banyeres

La Colla Joves Xiquets de Valls ha aprofitat la sortida a Banyeres del Penedès per a alçar els primers castells de vuit després de Sant Joan i per a créixer a l’ample amb un bon grapat d’estrenes.

Així, la Joves ha pogut combinar la recuperació de la confiança després d’un Sant Joan amb dues caigudes amb l’estrena també de castellers i castelleres en diferents pisos dels castells de vuit i també en diferents posicions a la pinya i el seu nucli.

El quatre de vuit ha estat el castell triat de sortida, completant-se sense problemes enmig de les felicitacions a les flamants novetats. El tres de vuit, amb una alienació renovada que dóna més opcions als vermells per a confeccionar els seus castells, es va descarregar a segona ronda, abans d’atacar un dos de set amb també un bon grapat d’estrenes a diferents pisos.

La diada s’emmarca en el treball de base que vol fer la colla aquest mes de juliol per afrontar l’agost amb les màximes garanties possibles. Un juliol de “picar pedra”, com destaca el cap de colla Jaume Galofré.

La propera parada de la Joves és a la Riera de Gaià aquest dissabte a la tarda, on aquest treball de base vol fer un pas endavant.

Bon ambient, doncs, en una diada a Banyeres del Penedès, compartida amb dues colles amigues. A destacar els Nens del Vendrell que hi van descarregar el tres de vuit i el pilar de sis.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.