Sant Miquel, de nou, ens fa més forts!

Sant Miquel, de nou, ens fa més forts!

La diada de Sant Miquel a Lleida s’ha convertit en un referent per a la Colla Joves i també en una diada talismà en els anys de Concurs. Ho va ser l’any 2010 amb el nostre primer castell de nou alçat a la comarques lleidatanes, ho va ser també l’any 2012, i aquest 2014 no ha estat pas una excepció. De bon inici la Joves va plantar un bonic cinc de vuit, castell de treball constant al pati d’assaig per a mantenir la fiabilitat aconseguida fins ara en la seva versió de nou pisos.

Bona nota també en el tres de nou folrat descarregat a segona ronda sota una intensa pluja, una pluja que no va poder amb les ganes de la colla de seguir fent passes definides vers els nostres reptes de futur. Així, res ens va impedir descarregar el millor tres de nou de la temporada, un tres amb un folre alleugerit i cares noves a diferents pisos.

Aquella intensa pluja va impedir continuar una diada que prometia més castells de nou i pilars de mèrit. La diada també va ser profitosa per la resta de colles, enmig d’un gran ambient de companyerisme. Els Castellers de Lleida van fer els primers castells de vuit de l’any carregant el tres de vuit i el dos de vuit. Els Capgrossos de Mataró per la seva banda van fer el quatre i el tres de nou folrats, un pas ferm vers el Concurs de Castells.

Amb la diada de Lleida, la Joves té el Concurs com a proper gran repte. Hi arriba amb un gran nivell assolit, dos castells de gamma extra i un castellàs com el quatre de nou net carregat. Regularitat també ens els castells de nou, amb cap caiguda durant aquest curs.

Així les expectatives de cara a la cita a la Tarraco Arena són molt elevades. Només queda una setmana d’intens assaig i de necessari compromís de tothom per a intentar assolir la millor actuació de la història de la colla. El treball hi és: la pura tècnica en els castells nets i la potencia compartida  en les construccions amb folre i folre i manilles. Ara és l’hora de la Joves castellers i castellers, siguem-ne dignes!

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.