Una Riera de progressió i treure espines

Una Riera de progressió i treure espines

El passat dissabte 18 de juliol la Colla Joves Xiquets de Valls va actuar de nou en la històrica plaça de la Riera de Gaià. A l’ombra del plataner de la plaça de la Vila, la colla va poder seguir amb la seva progressió i es va treure l’espina del dos de vuit amb folre descarregant aquesta construcció amb autoritat.

El guió estava marcat i la Colla Joves s’havia fixat en aquestes primeres setmanes de juliol la prioritat de rodar les estructures bàsiques de vuit i crear una base suficient per a afrontar els grans reptes de la temporada.  Avançar doncs, sense presses, però tampoc sense pauses, picant pedra i amb molt de treball a porta tancada: aquesta era la consigna dels de Jaume Galofré.

Dissabte, a la Riera, calia anar un pèl més enllà dels castells bàsics de vuit i recuperar la confiança en el dos de vuit folrat, un castell que va quedar en carregat al Milà i que les lesions han obligat a remodelar en profunditat. Els vermells també van seguir treballant en estructures com el tres de vuit, que van descarregar amb novetats al pis de quarts respecte Banyeres del Penedès. Estrenes que donen més joc i ventall de cara a l’intens final de temporada. Després del tres, els vermells van descarregar també sense problemes el quatre de vuit.

Finalment, arribava l’hora del dos de vuit folrat. Amb una alineació renovada, el castell va pujar ferm i es va descarregar sense problemes més enllà dels típics nervis del primer de la temporada. Així, la Joves es treia l’espina del Milà i recuperava la confiança després d’un Sant Joan agredolç.

Amb un nou pas endavant, la Joves es planteja un final de juliol on hi destaca l’actuació de Begues d’aquest diumenge. Una sortida que treballen tant com un nou pas endavant castellerament parlant, amb ganes de plantar-hi novetats i grans castells, com també com una sortida per a fer caliu de colla i aprofitar una jornada plena d’activitats i un dinar per a tothom. Un juliol, doncs, per a reforçar-se com a colla. L’agost truca la porta i els vermells l’esperen amb ganes.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.