Reptes, compromís i dinar casteller a Begues

Reptes, compromís i dinar casteller a Begues

Una de les novetats de la temporada d’enguany és la sortida a Begues, una vila molt il·lusionada en veure actuar la Colla Joves Xiquets de Valls. Això ens omple d’orgull i ens reafirma encara més en la necessitat d’estar a l’alçada i ser dignes del gran nom que representem.

Amb l’organització de la diada, els Encantats de Begues afronten un dels principals reptes de la seva curta trajectòria, que va començar encara no fa tres anys. Així, han preparat tots els detalls de la jornada perquè sigui un èxit, i vuitanta persones voluntàries s’ocuparan de rebre i atendre les colles convidades i el públic de la diada. Han preparat un seguit d’activitats perquè ens hi trobem com a casa i passem un bon diumenge en família i al costat de colles amigues.

El 26 de juliol, tothom a Begues!

Una diada de reptes superiors

Sortida dels busos:  9:45, estació d’autobusos.

12h, al Passeig de l’Església (davant l’església de St. Cristòfor) – Diada amb els Encantats de Begues, els Castellers de Barcelona, els Castellers de Castelldefels i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Begues serà la darrera diada d’un juliol de “picar pedra” i on ha de fluir la feina feta al pati d’assaig i a les places. Hi actuaran també els Castellers de Barcelona, que ja han anunciat castells de nou. Pel que fa a la nostra colla, s’aposta clarament per a fer un pas més i provar castells inèdits aquesta temporada, sense posar tampoc límits als nostres castells.

Dinar casteller i activitats

Després de les actuacions, els castellers participants i els acompanyants seran convidats a un àpat amb el porc senglar de Begues com a plat principal. En honor de la Colla Joves Xiquets de Valls, el senglar estarà cuinat amb calçots. Igualment, hi haurà plats adaptats a les persones de religió musulmana i a les persones vegetarianes i celíaques.

A les 15h- Dinar Casteller, escola Sant Cristófor

-Pica-pica variat.

-1er plat Macarrons/ opció de Macarrons sense gluten

-2on plat: Senglar estofat amb calçots en honor a la Colla Joves Xiquets de Valls.

Postre: Síndria

+ Cervesa, refrescos i aigua

El dinar és gratuït, no obstant es demana als castellers que s’apuntin quan abans millor a les taules situades durant els assajos o bé enviant un correu a comunicacio@collajoves.org per així saber el nombre aproximat d’assistents. Qui vulgui macarrons sense gluten que ho especifiqui, així com altres casos (vegetarians, alèrgies…).

 

Durant tota la jornada hi haurà inflables per a la canalla, zona amb vaporitzadors d’aigua i actuacions musicals.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.