Reacció i glòria al Vendrell

Justícia. Al Vendrell la Colla Joves va demostrar que els castells hi eren, que la feina immensa que s’havia fet al pati d’assaig no era en va i que les ganes, la il·lusió i l’esperit de superació de la nostra colla no es podia posar en dubte. Som els Diables Vermells!

Després del mal tràngol del Concurs, la colla necessitava una injecció de moral en una plaça històrica i admirada com El Vendrell. Feu de grans fites, com el nostre primer pilar de sis descarregat l’any 1988, el primer gamma extra carregat l’any 1994 i la posterior descarregada d’aquell dos de nou el 2000, El Vendrell era la plaça idònia per reivindicar la feina feta i demostrar el bon estat de forma de la Colla Joves.

La colla es va plantar a plaça amb actitud i valentia. Calia apostar fort. La gran fita del dia es va deixar, però, per a tercera ronda. Abans vam carregar un còmode tres de nou amb folre, encarat, com el de Lleida, a treballar el que podrien ser unes futures manilles. A segona ronda va arribar el torn del quatre de nou folrat, el setè descarregat de la temporada.

Finalment va arribar el torn d’atacar el dos de vuit net, l’anomenada bèstia indomable. El castell va pujar amb determinació i confiança i va vèncer totes les sotragades fins a la carregada. Va cedir just després, però l’esclat de felicitat va ser brutal. Aplaudiments de la plaça i alegria de la Joves per alçar un castell així en una plaça històrica i entesa com aquella. Era, és, el millor castell que s’ha vist mai a El Vendrell i el segon dos de vuit net carregat de la nostra història moderna.

Acabàvem la diada amb el pilar de set folrat que, per ensurt, va quedar en carregat. Res va impedir que la colla sortís reforçada, amb la moral recuperada i en plena forma del Vendrell. Encara no ha arribat Santa Úrsula i la Joves ja ha carregat els dos castells nets per excel·lència. Els reptes per la gran diada de l’any són apoteòsics. Amb la implicació, la feina i el coratge de tots i totes durant aquests dues setmanes, els podem fer tots realitat. Endavant!

La diada va ser històrica també pels Nens del Vendrell, que completaven la millor actuació de la seva història amb el tres de vuit, el dos de vuit amb folre, el quatre de vuit i carregant un pilar de set que no descarregaven des de la seva primera època daurada als anys 70. Ara ja estan en la segona, felicitats!. La Jove de Tarragona, per la seva banda, s’afegia a la festa descarregant el cinc de nou folrat, a part de descarregar el tres i el quatre de nou folrats. Va ser la millor Santa Teresa de la història.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.