Estrena en forma de 3de8 a Nou Barris

Estrena en forma de 3de8 a Nou Barris

La diada de la Festa Major de Nou Barris ha servit perquè la Colla Joves Xiquets de Valls s’anotés el primer 3 de 8 de la temporada i el segon 2 de 8 amb folre de l’any.

El castell de sortida per part dels de Jaume Galofré ha estat un 3de8 que ja havien completat al local d’assaig diverses ocasions, però que fins aquest diumenge no han exhibit a plaça. El tres, ja en versió lleugera  malgrat ser el primer de l’any, s’ha pogut completar amb comoditat.

Ja en segona ronda, ha arribat el 2de8 amb folre. Amb una bona pinya pròpia, la Joves ha encarat el segon 2de8 de l’any, que estan treballant amb intensitat al carrer d’en Gassó. El castell s’ha mostrat molt segur fins a la sortida dels més menuts, quan l’estructura s’ha girat un pèl i ha obligat a intensificar el treball del tronc i el folre. És el primer 2 de 8  amb folre que la Joves assoleix en aquesta plaça

Quan semblava que la feina ja estava pràcticament feta, la Joves ha optat per un 4de8 lleuger de pes que ha pujat desfigurat i que s’ha acabat trencant després de la sortida de l’aixecadora. Una ensopegada que no ha tingut més conseqüències.

S’ha posat el punt final a la diada amb un pde5.

A la diada de Nou Barris, els vallencs han compartit plaça, i posterior dinar, amb els Castellers de Barcelona que han descarregat el 3 i el 4de8 i que han carregat el 7 de 8.

La propera cita de la Joves serà la setmana vinent a Manacor, on els de Jaume Galofré participaran en  l’aniversari dels Al·lots de Llevant. També està previst que les pròximes setmanes els vallencs de la camisa vermella intensifiquin els assajos de cara a preparar les diades del Pati i Sant Joan.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.