La Riera de Gaià ja és referent

La Riera de Gaià ja és referent

Plaça històrica i amb lligams amb la nostra colla. Amb aquest teló de fons la Colla Joves Xiquets de Valls es va desplaçar dissabte 19 de juliol a la tarda a la Riera de Gaià per oferir-hi una actuació a l’alçada del que es mereix aquesta plaça.

La primera ronda va començar bé amb un cinc de vuit, el segon de l’any, que introduïa canvis als pisos superiors. Les coses, però, es van complicar a la segona ronda, on la Colla no va trobar les mides al 4de9 amb folre, que haver de desmuntar dues vegades, una amb quints col·locats i l’altre amb sisens col·locant-se.

La Joves va reconduir la diada amb un dos de vuit folrat, que es va mostrar més bellugadís de l’habitual. Per tancar l’actuació, ens vam voler treure l’espina amb el tres de vuit. Dissabte, però, no teníem el dia i el castell es va desmuntar amb aixecador col·locat.

Vam acabar la diada amb un pilar de cinc.

Tot i no complir els objectius marcats, la colla va anar-hi amb ganes de tornar a fer gran la plaça de la Riera. La diada va ser irregular, sí, però dissabte vam començar a canviar la dinàmica dels darrers juliols. A partir d’ara, la Riera passa a ser una diada referent del nostre calendari. L’any que ve hi tindrem més sort!

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.