Vine amb nosaltres al XXVIIè Concurs de Castells

Hem treballat molt durant tota la temporada perquè som una colla que ens motiva superar-nos dia a dia. Tenim un gran compromís i un sentiment que fa que haguem tingut grans èxits.

La Colla Joves Xiquets de Valls és cultura popular, tradició, festa i l’origen dels castells. Per a nosaltres, els castells són una forma de viure i ens agradaria molt poder compartir-ho amb tu. Existeixen moments claus durant tota la temporada, però ara ens trobem en un moment que és molt important per a nosaltres.

Aquest any té lloc la XXVIIè edició del Concurs de Castells de la ciutat de Tarragona. Tenim la oportunitat de fer grans coses, grans coses que volem fer junts. Volem complir grans somnis i ens agradaria que ens acompanyessis en aquest camí per poder fer possible tot allò que sembla impossible. Tenim un gran coratge que fa que lluitem fins al final. Un final en el que esperem veure grans èxits i esclatar d’emoció si aconseguim tot allò que ens hem proposat.

Et vols emocionar? Vols aconseguir grans fites? Vols col·laborar en fer realitat tots aquests somnis? Vols veure com petits i grans lluitem per una mateixa meta? Ens faria molta il·lusió que aquell dia ens acompanyessis. I quina millor manera que fent pinya amb tots/es nosaltres?

Marca’t el dia 7 d’octubre a la teva agenda i vine amb aquesta gran família vermella al Concurs de Castells.

T’HI APUNTES?

Contacta’ns a través de les nostres xarxes socials:


WhatsApp 676 816 315


@JovesValls


CollaJoves

O omple el següent formulari, i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible:

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.