Concurs de disseny de samarretes 2015

Concurs de disseny de samarretes 2015

Aquesta temporada 2015, els castellers i castelleres de la Colla Joves Xiquets de Valls, volem lluir un nou disseny de samarreta per ensenyar arreu del territori, dins i fora de les places.

Per aquest motiu, convoquem un concurs de disseny destinat a tothom que vulgui participar en millorar la nostra imatge gràfica anual.

 

Aqui us presentem les bases, seguint el fil del concurs de disseny convocat per la CCCC:

1. OBJECTE: Aquestes bases tenen per objecte regir en la convocatòria d’un concurs obert a totes les persones que vulguin participar-hi amb la finalitat d’obtenir la imatge per a la samarreta de la Colla Joves Xiquets de Valls d’aquesta temporada 2015.

2. ADMISSIÓ D’ORIGINALS: Cada participant pot presentar un nombre il·limitat de dissenys.

3. TÈCNICA I DIMENSIONS: La tècnica és lliure, però ha de ser apta per a la seva reproducció i ha de preveure una bona aplicació en una samarreta, a la part frontal. Les obres presentades han de tenir caràcter d’original definitiu.

3.1. El disseny haurà de realitzar-se en algun format compatible amb Adobe Photoshop, Corel Draw, Adobe Illustrator o similars; en general, aquells que puguin generar formats d’arxiu “.psd”, “.ai” i/o “.eps”.

3.2. El disseny ha de ser d’una sola tinta, és a dir, d’un sol color.

3.3. L’arxiu original no cal que sigui enviat al concurs, únicament s’enviarà una imatge “.jpg” o “.jpeg” amb la qualitat suficient per a ser valorat pel jurat. Posteriorment, de resultar guanyador, es requerirà l’arxiu original per a la seva reproducció.

4. TEMÀTICA: La temàtica és lliure i oberta. Haurà d’inspirar-se en qualsevol tema que d’alguna manera englobi allò que la colla ha representat al llarg de la seva història: progrés, innovació, avantguarda… Sense deixar de banda el fet social i casteller.

5. PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ I TERMINI: Les persones interessades han de presentar el disseny via correu electrònic a: “comunicacio@collajoves.org” amb l’assumpte: “Concurs samarreta CJXV 2015”.

El correu ha d’incloure les dades del participant i el pseudònim amb que el disseny serà presentat al jurat.

El termini per a la presentació de propostes és del 10 de març al 24 d’abril del 2015, ambdós inclosos.

6. PREMI: Al guanyador li correspondrà un pack exclusiu de marxandatge de la Colla Joves Xiquets de Valls.

 

Animeu-vos a fer encara més gran l’esperit de la Colla Joves! Per qualsevol dubte també podeu enviar un correu demanant informació a comunicacio@collajoves.org

 

Fotografia del cartell: Jean Segovia

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.