Dos castells de nou per Sant Joan

Dos castells de nou per Sant Joan

La nit de Completes és sense dubte una de les nits més màgiques de l’any. Un instant especial en el qual la colla té un paper protagonista. Després de l’enlairament dels tradicionals pilars de l’anada i la Sortida de Completes, el passat 23 de juny, com cada any, va tenir lloc la diada castellera. En aquesta ocasió, la Colla Joves va optar per no prémer l’accelerador i va portar a plaça tres castells que ja s’havien descarregat enguany. L’anomenada clàssica de vuit va configurar el repertori de la nit de Completes.

Ja el 24, dia de la nostra festa major, vam ser els encarregats d’obrir plaça. De sortida els vam optar per un quatre de nou amb folre, que ja havíem assolit a la diada del Pati. En aquesta ocasió el castell es va lligar bé de primeres i va tirar amunt al primer peu. El segon quatre de nou amb folre de l’any es va completar amb molta solvència.

A la segona ronda va arribar el moment d’estrenar una nova estructura: el tres de nou amb folre. Una construcció que va pujar molt maca de mides -amb alguna novetat al tronc- però que a la sortida dels més menuts es va trencar. Així, el primer tres de nou de l’any va quedar en carregat.

La caiguda del tres va obligar a replantejar la tercera ronda, que la Colla va enfrontar encarant el segon set de vuit de la temporada, que va servir per rodar nous castellers. El set, però, va caure en la descarregada. Malgrat les dues caigudes, la diada de Sant Joan va servir per assolir dos castells de nou en una mateixa diada. El punt final de la diada de festa major es va posar amb el pilar al balcó.

La tarda del 24, un gruix important de la colla va participar en el tradicional Tomb del Poble, durant el qual també es van enlairar algunes construccions, moltes d’elles amb cares noves al tronc. L’endemà, 25 de juny, els protagonistes van ser els més menuts, que també van aixecar castells durant el Tombet del Poble.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.