300 al Vendrell

300 al Vendrell

No va ser el concurs que havíem somniat. No vam poder competir. Han estat uns dies durs, de ràbia, de pensar on podríem haver arribat i en tot el que podríem haver fet millor. Molts, moltíssims, compartim aquests sentiments, totes i tots els que, recordem-ho, vam fer la pinya vermella més gran de la història.

Ara ha arribat el moment, però, de transformar aquests sentiments, d’aprendre d’aquest entrebanc, de ressorgir amb orgull i esperit de lluita. Tenim la sort de que això no s’ha acabat, queden diades on demostrar que tot el que hem assajat no era una miratge.

No podem fer res per canviar el passat, però si per a millorar el futur. Encarem-lo amb valentia i coratge, omplint cada un dels assajos, aquesta és la clau per triomfar a plaça.

Diumenge tenim una gran cita al Vendrell, plaça estimada i diada referent. Santa Teresa ens espera i l’objectiu és ser #300alVendrell!

Entre tots, castellers, simpatitzants, amics i amigues, fem-ho possible. Ara, en moments així, és quan cal una mobilització general.

I recordeu que diumenge 19 d’octubre hi ha l’ASSAIG EXTRAORDINARI DE SANTA ÚRSULA. Som castellers i castelleres de la Colla Joves Xiquets de Valls. Orgull!

Foto: Antoni Coll.

5 Comments

 1. JORDI 10 anys ago

  A la 3ra ronda del concurs s´hauria d´haver tirat el 9 de 8,per poder puntuar amb un gamma extra assequible i que hem aconseguit vàries vegades. El 2 on intent del 4 hauria d´haver sigut per la 4a….

  • gisela 10 anys ago

   A quants assaig has vingut si dius això del 9 de 8,ningú crec que hagi de dir que s’hauria de haver fet, el cap de colla i la seva junta són qui han de prendre les decisions i les hem de aceptar i els hem de acompanyar, la seva feina no es sencilla i mai hem de qüestionar el que decideixen, a l’assemblea vam acceptar que hagafes el càrrec quan ningú més va tenir els sants cullons de fer-ho i al primer dia que va malament no podem estar criticant. El concurs va ser mala sort i tots aquells que sempre hi som ho sabem. Junta, Tomàs teniu el meu suport i se que els de la majoria de colla.

 2. Pau 10 anys ago

  Hauries tirat el 9d8 que no s’ha assajat en tota la temporada? Com diu la Gisela… és molt senzill opinar des de fora.

 3. Joan 10 anys ago

  No soc membre de la colla, només simpatitzant. El fet de tirar el 4 de 9 per segona vegada en tercera o quarta ronda és pot discutir i un cop passat i veient el resultat és més fàcil parlar (jo personalment penso que s’hauria d’haver fet en quarta i després d’un castell per tranquilitzar), ara, el que no va entendre ningú a la TAP va ser el tema del pilar a l’última ronda. Tot el demés crec que és discutible, allò no. Era necessari? No és podia haver tirat un 4 de 9 amb folre i assegurar posició per exemple? Si en un concurs una colla com la Joves surt amb dos castells és que ho ha fet molt malament. Els errors s’han d’asumir.

 4. Francesc 10 anys ago

  No és fàcil gestionar un Concurs. El quatre era clau, descarregar-lo era clau. Crec que en aquell moment tots estàvem d’acord amb que s’havia de tornar a tirar.

  Sobre el pilar, Joan, si parles amb els dirigents de la Colla, ells assumeixen l’error, ho van dir en públic i tot. Però no cal fer-hi més sang, s’ha de mirar el futur i que tot això no sigui més que una anècdota.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.