Encetem el 2015 a Vilanova i la Geltrú

Encetem el 2015 a Vilanova i la Geltrú

Estrenem temporada a Vilanova

Com ja va sent tradicional, la Colla Joves ha estrenat temporada a la diada de Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú. Acompanyats dels amfitrions Bordegassos i de les altres dues grans colles vermelles, els Nens del Vendrell i els Castellers de Barcelona, la Joves va estrenar els castells de vuit i va introduir moltes cares noves en les seves estructures.

La colla va obrir la diada amb un quatre de vuit que, tot i perdre les mides, va ser defensat amb ofici i tècnica. Després del primer castell de vuit de l’any, els vermells van completar el cinc de set i el dos de set amb total seguretat.

La diada es va desenvolupar amb bon ritme i, per primer cop, amb castells de vuit per part de totes les colles. A destacar els Nens del Vendrell que van descarregar el seu primer dos de vuit amb folre de l’any.

Propera parada: Perafort

La màquina vermella ja està en marxa i prepara un maig ben intens. La propera cita serà el diumenge 3 de maig, amb la Joves actuant a Perafort acompanyats pels nostres amics Xiqüelos i Xiqüeles del Delta i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Cal recordar a tots els castellers que divendres és 1 de maig, dia internacional dels treballadors i les treballadores, i per tant la Colla Joves Xiquets de Valls no assajarà. Per preparar aquesta diada, l’assaig general serà traslladat a dijous 30 d’abril, amb cita a les 22.30h. Dimarts i dimecres se celebraran els assajos en el seu horari habitual.

 

1 Comment

  1. Cándida Lopo Vadillo 9 anys ago

    Me enkanta haber entrado en las nuevas tecnologías por ke puedo seguiros desde Extremadura. Creo ke uno de los mejores momentos de mi vida fue con ‘aqesta colla’ al descargar el 4de9net. No se sabe lo ke es de verdad ser parte de una piña si no has tenido ke empujar! MOLTS PATÓS!!!

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.