Confiança i futur al Vendrell

Confiança i futur al Vendrell

La diada del Vendrell era una cita cabdal pel futur més immediat de la colla. Després de l’ensopegada al Milà, calia una bona diada per donar confiança, rodar estructures i proporcionar rodatge als més petits i a les noves alineacions.

Després d’una setmana de treball intens i d’un assaig especial de dissabte que donarà molts bons fruits, els resultats van ser més que bons. L’objectiu es va acomplir i la colla va sortir molt reforçada d’una actuació que obre pas a un juny intens. El castell de sortida va ser un perfecte quatre de vuit, que va donar pas al tres de vuit, molt ben executat. El cinc de set, ideal pel rodatge de la canalla, va ser el castell que va tancar l’actuació.

La colla actuava en la diada d’aniversari dels Nens del Vendrell, que van tancar actuació amb el tres, el quatre i el dos de vuit amb folre. L’altre colla a plaça, la Jove de Tarragona, va descarregar el tres, el quatre i el cinc de vuit.

S’acosta el Pati

Passats els mesos d’abril i maig, encarem l’inici de la temporada més intensa. La propera parada serà aquest diumenge a Sant Pere i Sant Pau, última estació abans de la diada del Pati de la propera setmana.

Obrim, doncs, la porta als castells de nou, i això significa que necessitem uns assajos de màxims i tornar a omplir al local. Des de la Junta Tècnica recorden la importància dels assajos d’aquesta setmana, tant els de canalla com els generals de dimecres i divendres. Si volem un bon mes de juny i castells de nou en poc més de deu dies, ara és el moment de ser-hi tots i totes.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.